Hasteko eskerrik asko gure blogan sartzeagaitik; honek kirol gehienetako informazioa, berriak, enkestak, erreportaiak etab izango ditu.
Gure nahia zuek blog honen bidez kirol askotako (FUTBOLA, SASKIBALOIA, esku pilota etab) berri guztiak izatea da.

Zuen ustez Mourinho eta Manolo Preciado zigortu izan behar dira eukitako borrokarengatik

Zelako Animalia!!!!

Atzo Youtuben kiroletako bideoak ikusten hari nintzen bitartean honako bideo hau agertu zitzaidan,eta benetan, liluratuta geratu nintzen.

Honako hau Gilberto Amauri de Godoy Filho (Giba ezizenez ezagutua) da, Brasileko Voleibol jokalari itzela da, eta jakintsuen arabera munduko honena da. Bideoa ikusi eta gero ni bezala, aho bete hortz, geratuko zarete duda barik.

Real Madrilek 5-1 garaitu zuen Athletica

Athletica oso ondo hasi zuen partidua eta hainbat aukera euki zituen gol bat sartzeko, baina Fernando Llorentek eta Markel Susaetak ez zituzten aukera horiek aprobetxatu, Athletica markagailuan aurretik jartzeko. Caparrosen taldeak hogei minutu aguantatu zuen, Higuainek lehenengo gola sartu zuen arte. Bigarren zatian Madrilek pilak jarri zituen Mourinhoren txarlaren ostean eta jokoan agindu zuen.

Lehenego denborako 2-1a ezin izan zuten erremontatu, eta denfentsan oso txarto egon zirenez, azkenean Real Madrilek 5-1 irabazi zion Athleticeri, eta Mourinhoren taldea Klasifikazioko lehenengo lekuan jarraitzen du, nahiz eta Bartzelonak 8 gol sartu Almeriari.